Achtergrond

In 2015 hebben Joost Schrier en Willemijn America Orthopedisch Sportadvies opgericht. Hierin brengen we orthopedie en sport samen. Ons doel is om mensen adviezen, begeleiding en behandeling te bieden op het gebied van sportblessures, training, fitheid en mobiliteit. In een het Excellent Fit sportcentrum in Breda hebben we een inloop-spreekuur voor advies en behandeling.

Daarnaast bieden wij sportkeuringen aan. Voor de ongeoefende en de topsporter. Hierbij voeren we 20 minuten fiets-ergometer-tests uit. Basale tot zeer- uitgebreide tests. Hierbij doen we metingen van het vet-percentage, hart-reactie en activiteit, ademgasanalyse (VO2 max, FTP etc) en maximale weerstand. Daarbij kunnen we een conclusie geven over de huidige conditie en andere lichamelijke factoren en bieden daarbij een trainingsschema op maat.

We maken gebruik van erkende en veel-gebruikte apparatuur binnen de wereld van fysiologie en sportgeneeskunde. Preventie, beoordeling en behandeling van sportblessures en andere problematiek van het bewegingsapparaat zijn andere kernwaarden van ons bedrijf. Dit doen we met grote passie en professionaliteit. Iedereen is welkom. Met name mensen die fitter willen worden, orthopedische klachten hebben en (top) sporters.

Ons Team